2025 Yönetici Atamaları 3 Aşamada Gerçekleştirilecek

2025 Yönetici Atamaları 3 Aşamada Gerçekleştirilecek
 Yazar / Öğretmen MEB
MEB'de 2025 yönetici atamaları 3 takvim üzerinden yapılacak. Detaylar sitemizde...

MEB'de görev yapan yönetici ve öğretmenlerin gözü 2025 müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcısı atamalarında olacak. MEB 2025 yılında da okul ve kurumlara yönetici ataması yapacak.

MEB'de 2025 yılı yönetici atamalarının 3 aşamada yapılması bekleniyor.

1-) Yeniden yönetici ataması

Bulunduğu eğitim kurumunda 4 veya 8 yıllık görev süresini tamamlayan yöneticilerin atamaları yapılacak. Mart ve nisan aylarında sürecin tamamlanması bekleniyor.

2-) İlk defa yönetici ataması

Müdür, müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olmak isteyen öğretmen veya yöneticilerin yeni görevlerine ilk defa ataması yapılacak. Sürecin mayıs ve haziran aylarında tamamlanması bekleniyor.

3-) Yöneticilikten ayrılanların yeniden atanması

Daha önce yöneticilik yapanlardan çeşitli sebeplerle yöneticilikten ayrılanların, yöneticiliği münhal durumda olan eğitim kurumlarına yeniden atanmalarını kapsayacak. Temmuz ayında sürecin tamamlanması bekleniyor.

2025 yılı MEB yönetici atama takvimi henüz açıklanmadı. Takvim yayımlandığında yönetici atama takvimlerini net bir şekilde sizlerle paylaşacağız...

Öğretmen MEB / Özel Haber

Kaynak:Öğretmen MEB

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum