2024-2025 eğitim öğretim yılı anaokulları açılma tarihi belli oldu!

2024-2025 eğitim öğretim yılı anaokulları açılma tarihi belli oldu!
 Yazar / Öğretmen MEB
Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl okul öncesi eğitim sürecini hangi tarihi çekti? 1. sınıfların uyum haftası uygulamasına benzeyen bir uygulama yapılacak mı? İşte ayrıntılar

Bakanlık tarafından paylaşılan 2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimine göre okul öncesi eğitim mi ne zaman başlayacak? merak edildi. Anaokullarının açılış tarihi de belli oldu.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala araştırmalar başladı. Anaokullarında eğitim hangi gün başlayacak? merak edildi. Konu ile ilgili MEB'in eğitim takvimi ile tarihler açığa çıkarıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 1.sınıf öğrencileri için uyum haftası kapsamında okullar bir hafta erken başlayacak. Aynı uygulama anaokula giden çocuklar için de geçerli olacak. Okul öncesi eğitimine başlayacak olan öğrenciler uyum haftası kapsamında 2 Eylül tarihinde okullarda olacak.

9 Eylül tarihinde başlayacak olan okullardan bir hafta önce yani 2 ve 6 Eylül tarihleri arasında ilkokul 1. sınıfları ile anaokulu öğrencileri eğitim ve öğretim hayatına başlamış olacak.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

Kaynak:NTV HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.