Ziraat Bankasından dev personel alımı! O branşlara 870 kişilik kadro açılacak

Ziraat Bankasından dev personel alımı! O branşlara 870 kişilik kadro açılacak
Ziraat ve Ziraat katılım bankasına toplamda 870 kişilik personel alınacak. İstenen başvuru şartları neler? Başvurular online mı yapılacak? işte detaylar...

Ziraat Bankası 840 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı pozisyonlarda görev alacak kişiler başvuru şartlarını merak ediyor. İşte o adayların çalışabileceği kadrolar.

2024 Ziraat Bankası tarafından yayımlanan personel ilanına göre personel alınacak kadrolar belli oldu. 600 kişi servis görevlisi olabilecekken 20 müfettiş yardımcısı ve 150 uzman yardımcısı alınacağı duyuruldu.

Ziraat Bankasının yanı sıra Ziraat Katılım Bankası tarafından da personel alınacağı biliniyor. 100 kişilik kotadan oluşan alımlar servis görevlisi olarak yapılacak.

Kimler başvuru yapabilecek?

Ziraat bankası personel alımı başvurusunu T.C. vatandaşı olan, 1 Ocak 1994 sonrası doğan ve TCK suçu almamış kişiler yapabilecek. Ayrıca askerlik ve sağlık durumu gibi şartlar da başvuruları etkileyecek.

Başvurular online alınacak

Servis görevlisi sınav konuları da netlik kazandı. Adaylara toplamda 100 soru sorulacak. İlk 50 soruluk bölümde genel kültür (15) ve genel yetenek (35) yer alırken ikinci bölüm daha kapsamlı olacak.

Alan bilgisinde Ekonomi (15), Hukuk (15), Muhasebe (10), İşletme Finans (10) konularından sorular sorulacak.

Sınav tarihi 10 Ağustos olarak belirlendi.

10 Ağustos 2024 tarihinde 7 farklı ilde yapılacak yazılı sınav saat 14:00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.