Üniversite ara sınıf öğrencileri dikkat! Ders seçimi ile ilgili tarihler netleşiyor!

Üniversite ara sınıf öğrencileri dikkat! Ders seçimi ile ilgili tarihler netleşiyor!
 Yazar / Öğretmen MEB
Üniversitelerin elektronik kayıt süreci dün sona erdi. Yüz yüze kayıtlarını halen devam ettiği bir dönemde öğrenciler en çok ders ekleme veya ders çıkarma işlemleri ne zaman gerçekleşecek? sorusunu merak ediyor. İşte ayrıntılar

Üniversitelerde daha önce kaydı bulunanlar kayıt yenileme, ders seçme, ders ekleme veya silme işlemleri için araştırmalara başladı. Eylül ayı yaklaştıkça araştırmalarda derinleşiyor. Bu sorunun cevabı her üniversiteye göre farklılık gösteriyor.

En net cevaba ulaşmak isteyenler bağlı bulunduğu üniversitenin resmi sitesi üzerinden duyurular alanını takip ederek akademik takvime göre planlama yapabilir.

Peki üniversiteler hangi gün açılacak?

Üniversite eğitim öğretim süreci YÖK tarafından ilan edilen tarihe göre belli olacak. Geçtiğimiz yıl 11 Eylül olarak belirlenmişti. Bu yıl ne zaman olacak? merak ediliyor. Ancak şunu da söylemek gerek. Her ne kadar sabit bir tarih belirlense de üniversite veya fakültenin uygulaması kapsamında tarihlerde değişim yaşanabiliyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

Kaynak:NTV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.