Okulların kapıları bu kez yeni eğitim yılına hazırlık için açıldı!

Okulların kapıları bu kez yeni eğitim yılına hazırlık için açıldı!
 Yazar / Öğretmen MEB
2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala okullarda hummalı bir çalışma başlatıldı. Türkiye'nin dört bir köşesinde eğitime hazırlık amaçlı başlatılan çalışmalar için okulların kapıları erkenden açıldı

2 Eylül tarihinde başlayacak öğretmenlerin mesleki çalışmaları ve uyum haftası eğitimlerine hazırlık amacıyla okullarda çalışmalar erken başladı. Bakım ve onarım, tamir ve tadilat işleri için açılan kapılar yeniden bir hareketlilik başlattı.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala belediyeler harekete geçti. Okullardaki eksiklikleri giderebilmek adına ortak bir çalışma ile seferberlik başladı.

Hemen her ilde başlatılan bu çalışmalar ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi veren kurumlarda koşulların daha sağlıklı hale getirilmesi amacıyla büyük önem taşıyor. Bakımsız hale gelen sıra ve masalar tamir ediliyor.

Okulların boya badana işleri yapılıyor. Kapı, pencere, tuvalet, lavabo, spor salonu, bakım ve onarım çalışmaları hızlı şekilde tamamlanıyor. Bahçe duvarı onarımı, çatı tamiratı, engelli rampasının tamiri, iç ve dış cephe boyası ve benzeri farklı alanlarda hazırlık çalışmaları sürüyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

Kaynak:Öğretmen MEB

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.