Müsteşarlık yeni alım başlattı! İstihbarat Uzmanı - Mühendis - Dil Uzmanı - Tekniker - Koruma ve Emniyet Memuru

Müsteşarlık yeni alım başlattı! İstihbarat Uzmanı - Mühendis - Dil Uzmanı - Tekniker - Koruma ve Emniyet Memuru
MİT müsteşarlığı KPSS şartı aramaksızın yeni alım yapacağını duyurdu. 35 yaş altı personel arayışı içindeler. Başvuru koşulları da ortaya çıktı. Alımla ilgili boş pozisyonlar ise şu şekilde açıklandı : İstihbarat Uzmanı - Mühendis - Dil Uzmanı - Tekniker - Koruma ve Emniyet Memuru.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) KPSS puan şartı aranmaksızın 35 yaş altı çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve detaylar MİT'in resmi kariyer sayfasında yayınlandı.

İstihbarat Uzmanı pozisyonu için başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak 35 yaşını doldurmamış olmak en az 4 yıllık lisans mezunu olmak ve belirli yabancı dil yeterliliklerini sağlamak bulunuyor. Mühendis alımı için 34 yaş altı belirli mühendislik bölümlerinden mezun adaylar aranıyor.

Dil Uzmanı pozisyonu için 40 yaş altı adaylar dil ve mütercim-tercümanlık gibi ilgili bölümlerden mezun olmalı ve belirli dil sınavlarından yüksek puan almış olmalıdır. Tekniker alımı için bilgisayar ve elektronik alanlarında en az 4 yıl deneyim sağlık kriterlerine uygunluk şartı var.

İHA Sistemleri Pilotu alımı için mühendislik veya havacılık bölümlerinden mezun belirli sağlık kriterlerine uygun adaylar tercih ediliyor. Koruma ve Emniyet Memuru alımında erkek adaylar için 26-29 yaş kadın adaylar için 29 yaş altı şartı bulunuyor. Başvurular MİT’in kariyer sayfası üzerinden yapılabilir ve başvuru sürecinde sağlanması gereken tüm şartlar detaylı bir şekilde belirtilmiştir.

Öğretmen MEB / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.