MEB lise mezunu personel alacak

MEB lise mezunu personel alacak
Milli Eğitim Bakanlığı en az lise mezunu adayları işe alacağını açıkladı. MEB ön muhasebeci boş kadrolarına alım yapmayı planlıyor. Koşulları öğrenip başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) KPSS şartı aranmayan yeni bir personel alım ilanı yayımladı.

Lise mezunu iş arayanlar için büyük bir fırsat sunan bu ilan Karacabey Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nde Ön Muhasebeci kadrosunda istihdam edilmek üzere bir kişi almayı düşünüyor.

  • Adayların kamu haklarından mahrum olmamaları
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmaları ve herhangi bir mahkumiyet kaydının bulunmaması gerekmektedir.

Öte yandan 5 yıl Yeminli Mali Müşavir olarak çalıştığını SGK hizmet belgesiyle belgeleme şartı da aranmaktadır.

MEB personel alımı başvuruları 8-12 Temmuz tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacaktı. Geç başvuru olup olmadığını takip etmelisiniz. Elenen adayların yerine başvuru yaparak şansınızı sürdürebilirsiniz.

MEB lise mezunu personel alımı ilanında KPSS şartı aranmasa da diğer belirtilen koşullara uyan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacağı açıklandı.

Detaylı bilgi ve gerekli belgeler İŞKUR’un resmi internet sitesinde mevcut olup başvuruların zamanında yapılması isteniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.