Et ve Süt Kurumu KPSS şartsız kuralı personel alacak

Et ve Süt Kurumu KPSS şartsız kuralı personel alacak
Et ve Süt Kurumu yeni personel alımı ilanı başvurularını açtı. Başvuru şartları ve detaylar belirlendi.

Et ve Süt Kurumu Adana'da şoför alımları yapıyor. Kamu işçi alımı kapsamına giren bu ilan birçok vatandaşı yakından ilgilendiriyor. İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular noter kurasıyla belirlendikten sonra açıklanacak. Peki kimler başvuru yapabilecek?

Kura çekiminin yapılacağı tarih 12 Ağustos olarak belirlendi. Saat 10.00'da Noter huzurunda yapılacak olan kura çekimini isteyenler izleme şansı bulacak.

Kura sonrasında liste içerisinde ismi bulunan vatandaşlar istenecek evrak ve şartları Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü sayfası üzerinden öğrenebilecek.

Çalışma saatleri de yapılan duyuruyla netlik kazandı. Çalışmaya başlayacak olan vatandaşlar 07.00- 17.00 saatleri arasında haftada toplam 45 saat çalışacak.

İlan şartlarını sağlayan adayların ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde İŞKUR üzerinden başvuru yapma hakkı olacak. Alo 170 hattını arayarak da başvuru yapabilirsiniz.

İlanla ilgili istenen evrak ve şartları İŞKUR üzerinden detaylı olarak öğrenebilir, başvurular hakkında bilgi edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.