DSİ sürekli işçi kadrosunda açık var! Bu nedenle alım başlatıyor...

DSİ sürekli işçi kadrosunda açık var! Bu nedenle alım başlatıyor...
DSİ bünyesine en az ilkokul mezunu olan temizlik görevlisi çalışanı alacağını ilan etti. DSİ personel alımı başvuruları ise İŞKUR üzerinden yapılması isteniyor. DSİ temizlik görevlisi alımıyla ilgili ayrıntılar şöyle...

DSİ'nin çok sayıda personel açığı var! Temizlik görevlisi alımı olacak

Devlet Su İşleri (DSİ) Taşra Teşkilatı Müdürlüğü en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi alımı için İŞKUR üzerinden başvuru süreci başlattı. Başvurular 29 Temmuz - 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifre ile yapılacak.

Adaylar İŞKUR hizmet noktaları veya Alo 170 hattı üzerinden de başvuru yapabilir. Başvuruda bulunacak adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları ve 2527 sayılı Kanun ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun belirttiği şartları taşımaları gerekmektedir. Adayların Devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkum olmamış olmaları ve sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almamaları gerekiyor.

" DSİ’de hâlihazırda sürekli işçi kadrosunda görev yapanların bu ilana başvuruları kabul edilmeyecek. İşe alım süreci noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi ve ardından yapılacak sözlü ve uygulamalı sınavlarla tamamlanacak. Sınavdan başarılı olan adayların bulaşıcı hastalık veya temizlik görevini yapmalarına engel teşkil edecek sağlık problemleri bulunmamalıdır. "

DSİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

Çalışma yeri DSİ 21. Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki Aydın ilinde belirlenen birimlerde olacaktır. Tüm duyurular DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nün internet sitesinden yapılacak ve adaylara yazılı tebligat gönderilmeyecektir.

Öğretmen MEB / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.