DHMİ - TMO - Türkşeker kamu personeli alacaklar, Çok sayıda memur alımı yapılacak

DHMİ - TMO - Türkşeker kamu personeli alacaklar, Çok sayıda memur alımı yapılacak
KPSS 2024/1 tercih süreci hız kesmeden devam ederken, kamu kurumlarından peş peşe personel alımı duyuruları gelmeye devam ediyor. Memur olma hayali kuran adaylar için sevindirici haber bu kez TMO, Türkşeker ve DHMİ'den geldi. Üç kurum, çeşitli kadrolarda toplamda 208 memur alımı yapacaklarını açıkladı.

KPSS 2024/1 tercih süreci hızla devam ederken kamu kurumları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Türkşeker ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) toplamda 208 memur alımı yapacaklarını duyurdu.

TMO lise önlisans ve lisans mezunlarından 120 memur alacak Türkşeker ise 399 sayılı KHK kapsamında merkez ve taşra teşkilatlarında çalıştırmak üzere 28 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

DHMİ önlisans ve lisans mezunlarından 68 memur alımı yapacak. Başvurular 11-18 Temmuz 2024 tarihleri arasında ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Başvuru sürecinde adayların 2022 KPSS puanları geçerli olacak ve başvuru kılavuzundaki şartlara dikkat edilmesi önemli. En düşük memur maaşı yapılan zamlarla birlikte 39.177 TL'ye yükseldi.

KAMU PERSONELİ ALIMI BAŞVURU KILAVUZ EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.