Dark Web ücretsiz oldu

Dark Web ücretsiz oldu
Google yaptığı son duyuruda artık ücretsiz olduğunu açıkladı. Google sadece o aboneliği olanlara sunuyordu. Google tamamen ücretsiz yaptı. Dark Web tarama özelliği ücretsiz hale geldi. İşte detaylar...

İnternet kullanan birçok vatandaşımızın haberi bile olmadığı bir platform olan Dark Web tüm dünya genelinde yasaklı bir platform. Google zaman zaman abonesi olduğu kullanıcılar için tespit hizmeti sağlamakta. İşte o tarama hizmeti artık ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Google bugün yaptığı açıklamada daha önce sadece Google One abonelerine sunulan Dark Web Taraması hizmetinin Temmuz ayının sonlarına doğru tüm Google hesap sahiplerine ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu.

Bu hizmet kullanıcıların e-posta adresleri telefon numaraları ve sosyal güvenlik numaraları gibi kişisel bilgilerinin dark web'de taranmasını sağlayacak.

Eğer bu tür bilgiler dark web'de tespit edilirse Google kullanıcıları bilgilendirip gerekli önlemler konusunda rehberlik edecek.

Google bu adımın kullanıcı güvenliğini artırmayı ve kişisel verileri daha iyi korumayı amaçladığını belirterek artık bu hizmetten yararlanmak için Google One aboneliği gerekmeyeceğini ve herkesin ücretsiz olarak erişebileceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.