Ziraat Bankası 300 TL Ödeme Yapacak! Ödemeler 2 Gün İçinde Başlayacak

Ziraat Bankası 300 TL Ödeme Yapacak! Ödemeler 2 Gün İçinde Başlayacak
Ziraat Bankası 300 TL ödeme yapacak. Her müşterinin sadece bir kere alabileceği ödemenin detayları neler? Kimler bu ödemeyi almaya hak kazanacak? Ödeme alabilmek için yapılması gereken işlem nedir? Şartları var mı? Ödemeler ne zaman yapılacak?

Ziraat Bankası 300 TL ödeme yapacak. Türkiye'nin en sık kullanılan kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası Bankkart ile belirli sektörlerde toplamda 1.500 TL tutarında alışveriş yapan müşterilerine 300 TL yükleyecek. İki gün içerisinde başlayacak olan ödemelerden yararlanabilmek için banka müşterileri tarafından yapılması gereken tek şey ise uygulamaya katılım sağlamak.

Ziraat Bankası 300 TL Ödeme Yapacak

Ziraat Bankası 300 TL ödeme yapacak. Ve bunun için toplamda 1.500 TL harcama yapılması gereken sektörler şu şekilde sıralanıyor: Kuyumculuk, kozmetik, aksesuar, giyim, güzellik salonları, küçük ev aletleri, çiçekçilik, saat, restoranlar, kafeler, kuaförler.

Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı ya da banka kartı ile bu sektörlerden alışveriş yapan müşteriler, söz konusu 300 TL'yi alma hakkı elde edecek. 1.500 TL alışveriş sonrası 300 TL Bankkart Lira Bonus yüklemesinin yapılabilmesi için tek gereken ise müşterilerin kampanyaya katılım sağlamaları.

Kazanılan Bankkart Lira bonuslar anlaşmalı iş yerlerinde kullanılabilecek. Ancak yapılan harcamaların iade ya da iptalleri durumunda yüklenen Bank Kart Lira bonuslar müşteriden geri alınacak. Kullanılmış ise tutar müşterinin hesabına borç olarak yazılacak. Her müşteri 300 TL hakkından sadece bir kere yararlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.