YKS Sınavında Ulaşım Kocaeli'de Ücretsiz Mi? Beklenen Haber Geldi!

YKS Sınavında Ulaşım Kocaeli'de Ücretsiz Mi? Beklenen Haber Geldi!
8 - 9 Haziran 2024 tarihlerinde YKS sınavında ulaşım ücretsiz mi? Bu konuya yönelik ilk ve şu ana kadar tek açıklama Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden geldi.

8 Haziran 2024 Cumartesi ve 9 Haziran 2024 Pazar günü 3 milyondan fazla aday Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek. Sınav için çok sayıda görevli bulunacak. LGS'nin yapıldığı gün ulaşım Türkiye'nin pek çok yerinde öğrenci ve görevliler için ücretsiz olmuştu. Peki YKS sınavında ulaşım ücretsiz mi?

YKS Sınavında Ulaşım Ücretsiz Mi?

8 - 9 Haziran 2024 tarihlerinde YKS'ye Türkiye'nin 81 ili, K.K.T.C. ve Zagreb'de toplamda 3 milyonun üzerinde aday giriş yapacak. Ulaşımın ücretsiz olduğuna dair ilk bilgi ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden geldi.

Kocaeli'de YKS'ye 120.195 öğrenci girecek. Çok sayıda görevli okullara gidiş geliş yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bilgiye göre sınava girecek öğrenci ve görevliler için ulaşımda ek seferler düzenlenecek.

Bununla birlikte sadece öğrencilere ve görevlilere ulaşım YKS sınavında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanacak. Bunun için adayların sınav giriş belgelerini; görevlilerin ise görevli kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.