Yeni iş sahası: O üniversiteyi kazananlar bölümün ilk öğrencisi olacak!

Yeni iş sahası: O üniversiteyi kazananlar bölümün ilk öğrencisi olacak!
O üniversite bu yıl yeni bölümü ile ilk kez öğrenci alacak. Beslenme ve Diyetetik Bölümü nedir? İş imkanı…

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde yeni bir bölüm açılıyor. Gelecek vadeden Beslenme ve Diyetetik bölümü üniversite öğrencilerini cezbediyor. Bu yıl ilk kez öğrenci kabulüne başlayacak olan Süleyman Demirel Üniversitesi'nde eğitim görecek olan öğrenciler,

bu bölüme ilk başvuranlar olacak ve bu sayede 2024 yılı başvurusunda bulunup bölüme yerleşen öğrenciler bölümün ilk mezunu olarak kayıtlara geçecek. Beslenme ve Diyetetik bölümü ile öğrenciler farklı staj çalışmaları, laboratuvar etkinlikleri ve saha projeleri ile teorik olarak öğrendikleri bilgileri pratik hayata dökebilecek.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Nedir?

Beslenme ve Diyetetik Bölümü besinlerin nasıl tüketilmesi gerektiğine, nasıl bir diyet seçimi yapılması gerektiğine dair farklı sağlık konularını ele alan bir bölümdür. Bu bölümden mezun olanlar hastanelerde, güzellik merkezlerinde, özel kliniklerde veya spor salonlarında çalışabilir.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.