Yeni hafta öncesi kabine toplantısı hangi gün yapılacak? kabine toplantısı saat kaçta başlayacak?

Yeni hafta öncesi kabine toplantısı hangi gün yapılacak? kabine toplantısı saat kaçta başlayacak?
Yeni hafta başlamadan birçok vatandaş Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı konularıyla ve ne kararların alınacağını merak etmeye başladı. Peki yeni hafta başlamadan kabine toplantısı hangi gün yapılacak belli oldu mu? İşte o gizemli ayrıntılar...

Kabine toplantısı hangi gün? saat kaçta başlayacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ayda iki kez gerçekleştirilmektedir. Yeni hafta başlamadan birçok vatandaş kabine toplantısının hangi gün yapılacağını merak ediyor. Yeni yapılacak bu toplantılarda Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemi ele alınacak.

En önemli gündem olan sokak hayvanları yasası 9. yargı paketi ve yeni vergi paketi gibi önemli konular görüşülecek. En son yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyonda düşüş sinyalleri olduğunu açıklamıştı.

Yeni haftada yapılacak " Kabine Toplantısı'nın 29 veya 30 Temmuz'da gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel. " Fakat henüz net resmi bir açıklama yapılmadı. Toplantıda terörle mücadele operasyonları 3600 ek gösterge ev hanımlarına emeklilik kademeli emeklilik ve yeni vergi paketi gibi konuların ele alınması da bekleniyor.

Kamuoyu memur ve emekli zamları gibi çalışma hayatını ilgilendiren düzenlemeler konusunda Kabine Toplantısı'ndan çıkacak kararları merakla bekliyor.

Öğretmen MEB / KABİNE TOPLANTISI ÖZEL HABERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.