Valilik kesin bir dille uyarı yazısı gönderdi! Herkes dikkatli olsun...

Valilik kesin bir dille uyarı yazısı gönderdi! Herkes dikkatli olsun...
Valilik uyarı yazısı gönderdi. Resmi yazıda geçen iller ise sırasıyla şöyle ; Bartın - Zonguldak - Kastamonu - Düzce - Sinop şeklinde yer alıyor. Bu şehirlerde yaşayan vatandaşlara valilik resmi uyarı yazısı kırmızı antetle gönderildi. İşte o uyarının kalem kalem ayrıntıları...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Bartın Zonguldak Kastamonu Düzce ve Sinop'un kıyı kesimleri ile Sakarya'nın doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar süreceği bildirildi.

Özellikle Bartın ve çevresinde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edilmekte. Yetkililer bu yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel su baskını yıldırım heyelan ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşları uyardı ve dikkatli olmaları gerektiğinin altını kırmızıyla çizdi.

Bartın Valiliği de benzer bir uyarı yaparak kıyı kesimlerinde yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olmasının beklendiğini belirtti ve vatandaşlardan sel su baskını yıldırım heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.