Şoför Alımı Yapılacak! B Sınıfı Ehliyetiniz Varsa Lisans Mezunuysanız Dikkat!

Şoför Alımı Yapılacak! B Sınıfı Ehliyetiniz Varsa Lisans Mezunuysanız Dikkat!
Şoför alımı yapılacak. Başvuru şartları arasında ilk sırada B sınıfı ehliyet sahibi olmak yer alıyor. Adayın Lisans mezunu olması ve Bankacılık ya da Finans sektöründe en az bir yıl deneyim sahibi olması isteniyor. Diğer şartlar ve başvuru linki ise haberimizde:

Şoför alımı yapılacak. Türk Kızılay'ı, nakit transferinden sorumlu olacak eleman arayışı içerisine girdi. B sınıfı ehliyeti olanlar bu habere çok sevindi. Ancak başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken bazı şartlar var.

Şoför Alımı

Şoför alımı yapacak olan Kızılay, adayın B sınıfı ehliyeti, ve Lisans mezunu olmasını şartlar arasında ilk sırada talep ediyor. İyi seviyede İngilizce bilmek, en az bir yıl Bankacılık ya da Finans sektöründe deneyim sahibi olmak, Kızılay tarafından yapılacak şoför alımı sürecinde tercih sebepleri arasında yer alıyor.

İş başvurusunda bulunan adayların analiz, raporlama ve yorumlama yeteneklerine sahip olmaları isteniyor. İşe alım sürecinde MS Office programlarını ileri seviyede kullanabilen ancak özellikle Excel kullanımı konusunda uzman olan adayların ön plana çıkacağı belirtiliyor.

Adayların işe alınması sırasında onları rakiplerinden ayıracak bir diğer özellik ise istatistiksel araçları kullanabilmek olarak belirtiliyor. Problem çözme ve analitik düşünme yeteneğine sahip olması istenen adayların ekip çalışmasına ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmesi gerekiyor.

Seyahat engeli bulunmaması gereken adayların aynı zamanda erkekler için askerlik görevlerini tamamlamış olmaları da gerekiyor.

Şoför Alımı İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

Şartları sağladığını düşünen adaylar başvurularını Kızılay'a internet üzerinden yapabilirler. Bunun için kullanılması gereken adres: "https://basvuru.kizilaykariyer.com/vsppbu37tpney4lymshy8s8mb3.job"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.