Samsun Anakent Personel Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları Ve Diğer Detaylar

Samsun Anakent Personel Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları Ve Diğer Detaylar
Samsun Anakent personel alımı yapacağını açıkladı. Personeller ne kadar süreliğine, hangi kadrolara yerleştirilecek? Başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılır? Başvuru yapmak için hangi adrese ulaşmak gerekiyor?

Samsun Anakent personel alımı yapacak. Samsun Anakent Turizm Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre 6 ay süreli olarak 35 temizlik görevlisi istihdam edilecek. Yapılan açıklamaya göre personel alımı için son başvuru tarihi 24 Mayıs 2024 Cuma olarak belirlenmiş durumda. Peki başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak?

Samsun Anakent Personel Alımı

Samsun Anakent personel alımı için başvuru şartları şu şekilde:

• T.C. vatandaşı olmak

• Askerliğini yapmış olmak

• Sabıka kaydı bulunmamak

• Vardiyalı çalışma saatlerine uygun olmak

• Sosyal Güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malüllük aylığı almıyor olmak

Nasıl Başvuru Yapılır?

Samsun Anakent personel alımı başvuru işlemlerinin 24 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar tamamlanması gerekiyor. Başvuruların, başvuru şartlarını taşıyan adaylar tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi'ne bizzat yapılması gerekiyor.

Değerlendirme, adaylar tarafından doldurulan başvuru formu üzerinden yapılacaktır.

Başvuru adresi: Samsun Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası (Eski Ticaret Ve Sanayi Odası) Hançerli Mahallesi, 216 Sokak No: 8 İlkadım/SAMSUN.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.