O ücretlere %35 zam onaylandı

O ücretlere %35 zam onaylandı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İSPARK otopark ücretlerine yüzde 35'e varan zam yaparak bir saatlik ücreti 52 TL'den 70 TL'ye yükseltti. Ayrıca, İSBİKE bisiklet kiralama ücretlerine de yüzde 100 zam yapıldı. Zam teklifleri, AK Parti, MHP ve BBP'nin karşı oylarına rağmen CHP'li üyelerin çoğunluk oylarıyla kabul edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İSPARK otopark ücretlerine yüzde 35'e varan zam yapılmasını onayladı. Bu zamla birlikte bir saatlik otopark ücreti 52 TL'den 70 TL'ye yükseldi.

Ayrıca iki saatlik park ücreti 90 TL dört saatlik park ücreti 110 TL günlük park ücreti ise 270 TL oldu. Aynı toplantıda İSBİKE bisiklet kiralama ücretlerine de yüzde 100'e varan zam yapıldı. Zam teklifleri AK Parti MHP ve BBP'nin karşı oylarına rağmen CHP'li üyelerin çoğunluk oylarıyla kabul edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.