O hatayı yapanlar TYP personeli olarak görevlendirilmeyecekler

O hatayı yapanlar TYP personeli olarak görevlendirilmeyecekler
İŞKUR tarafından typ personeli olarak görevlendirilen birçok kişi iş imkanına kavuşmaktadır. Ancak bazı hataları yapan vatandaşlar İŞKUR tarafından kurumlara görevlendirilmeyecektir. Peki o hatalar nelerdir?

İŞKUR tarafından görevlendirilen çok sayıda personel toplum yararına hizmet projesi kapsamında devlet kurumlarında bakım onarım ve temizlik işlerini yürütmek üzere görevlendirilmektedir.

Görevlendirilen bu personel 9 ay sürer yine kurumlarda görevlendirdikleri pozisyonlarda çalışırlar. 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlamadan İŞKUR tarafından yine kurumlara temizlik ve bakım onarım kapsamında personel görevlendirilmesi yapılacaktır.

Görevlendirilen söz konusu personel ise daha önce İŞKUR kapsamında görevlendirilmiş ve kuru mamüllerinin tuttuğu tutanaklar neticesinde olumsuz davranışlarından dolayı görevlerine son verilmişse Bu kişilerin bir daha İŞKUR tarafından görevlendirmeler yapılmayacaktır.

Ayrıca sözleşme süreleri bitmeden görevlerinden istifa eden kişiler de söz konusu typ kapsamında 2024-2025 eğitim öğretim yılında görevlendirilmeyeceklerdir.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.