Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Nasıl Başvuru Yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Nasıl Başvuru Yapılır?
Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı yapacak. Hangi kadro için kaç kişi işe alınacak? Başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? Detaylar haberimizde:

Milli Eğitim Bakanlığı MEB personel alımı yapacak. Gölova Selahattin Ayan Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü için personel alımı yapılacak. Başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, Gölova Selahattin Ayan Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü'ne kapıcı - kalöriferci alımı yapılacak. Başvuru şartları şu şekilde::

  • En az ilkokul, en fazla ilköğretim mezunu olmak,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • Gece çalışmasında herhangi bir engel bulınmamak.

Öğretmenevleri 24 saat hizmet verdiğinden, başvuruda bulunacak adayların bu detayı unutmamaları gerekir. Gece de çalışabilirler.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

Son başvuru tarihi 10 Haziran 2024 Pazartesi günü olmak üzere adaylar başvurularını İŞKUR e-Şube'den, Alo 170 numaralı hattı arayarak ya da İŞKUR Hizmet Birimleri'ne şahsen başvuruda bulunarak yapabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.