Mersin Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Yapacak! Öğretmenlerin Dikkatine!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Yapacak! Öğretmenlerin Dikkatine!
Tüm öğretmenlerin dikkatini çekecek paylaşım Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak. Mersin'li öğretmenler bu habere bayılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bilgile göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi tarafından 7 ayrı branşta 21 personel alımı yapılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan personel alımı için kadro ve kontenjanlar şu şekilde açıklandı

  • Matematik Öğretmeni : 10 Kişi
  • Türkçe Öğretmeni : 2 Kişi
  • Fen Bilimleri Öğretmeni : 1 Kişi
  • Fizik Öğretmeni : 1 Kişi
  • Kimya Öğretmeni . 3 Kişi
  • İngilizce Öğretmeni : 2 Kişi
  • Rehber Öğretmen: 2 Kişi

Başvurular, kurumun Resmi internet sitesi üzerinden 1 - 5 Haziran 2024 tarihleri arasında online olarak yapılacak. Adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları ile birlikte, kendilerinden istenen belgeleri de yüklemeleri gerekecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Başvuru Şartları

Matematik Öğretmeni Alımı İçin

Üniversitelerin Matematik öğretmenliği bölümünden mezun olmak ya da Matematik bölümünden mezun olup formasyon belgesine sahip olmak.

Türkçe Öğretmeni Alımı İçin

Üniversitelerin Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun olmak ya da Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünden mezun olup formasyon belgesine sahip olmak.

Fen Bilimleri Öğretmeni Alımı İçin

Üniversitelerin ilgili Eğitim Fakültelerinden mezun olmak ya da ilgili bölüm mezunu olup formasyon belgesine sahip olmak.

Fizik Öğretmeni Alımı İçin

Üniversitelerin Fizik Öğretmenliği bölümünden mezun olmak ya da Fizik bölümünden mezun olup formasyon belgesine sahip olmak.

Kimya Öğretmeni Alımı İçin

Üniversitelerin Kimya Öğretmenliği bölümünden mezun olmak ya da Kimya bölümünden mezun olup formasyon belgesine sahip olmak.

İngilizce Öğretmeni Alımı İçin

Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olmak ya da İngiliz Dili Ve Edebiyatı mezunu olup formasyon belgesine sahip olmak.

Rehber Öğretmen Alımı İçin

Üniversitelerin Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik bölümü ya da Psikoloji, Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği bölümlerinden mezun olmak ve Pedagojik Formasyon sertifikasına sahip olmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.