LGS'de o şarta uymayan öğrenciler sınava alınmayacak

LGS'de o şarta uymayan öğrenciler sınava alınmayacak
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl LGS 2 Haziran Pazar günü düzenlenecektir. Söz konusu sınavda bu sene de geçen yıllarda uygulanan belli kurallar uygulanacaktır. Peki hangi kurala uymayan öğrenciler sınav alınmayacak? Detaylar haberimizde...

2 Haziran Pazar günü uygulanacak olan LGS için sınava girecek olan öğrencilerin belli kuralları uymaları gerekmektedir. Peki öğrenciler sınava girebilmeleri için hangi kurallara uyacaklardır. İşte sınava girecek olan öğrencilerin uymaları gereken kurallar;

1- Öğrenciler sınav salonlarına saat 09.00'dan itibaren alınmaya başlanacaktır.

2- Öğrenciler yanlarında gelirken kalem, silgi ve kalemtıraş getireceklerdir. İsteyen öğrenciler gelirken ambalajı sökülmüş su getirebilirler.

3- Tüm öğrenciler gelirken yanlarında kimliklerini ve sınava giriş belgelerini getireceklerdir. Söz konusu belgeleri olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

4- Öğrenciler sınava en geç birinci oturumda 09.45'te ikinci oturumda ise 11.45'te gelirlerse sınava gireceklerdir. Söz konusu saatlerden sonra sınava gelen öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaklardır.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.