KYK Yurt, Burs Başvuru Ekranı

KYK Yurt, Burs Başvuru Ekranı
 Yazar / Öğretmen MEB
2024 yılında YKS tercihleri neticesinde öğrencilerin kazanmış oldukları üniversiteler belli oldu. Şimdi sırada KYK yurt başvuru işlemleri var.

Üniversitelerin en önemli ünitelerinden olan Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda öğrenim görmek için bu yıl üniversiteye ilk defa kazanan öğrenciler büyük bir merak içerisindeler.

Kredi Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilere sağlanan yurt, burs ve öğrenim kredisi için öğrenciler başvuruda bulunacaklar ve söz konusu üniversite öğrenimleri sırasında kendilerine destek olacak ilgili hizmetlerden yararlanacaklardır.

Bu yıl 19 ve 23 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan üniversite kayıtları için belirtilen sürenin sona ermesinin hemen ardından Kredi Yurtlar Kurumu bünyesindeki hizmetlere öğrenciler başvuruda bulunabilecekler.

Geçtiğimiz yıl 29 Ağustos tarihinde öğrencilerin KYK başvurularının alındığını düşünürsek 2024 yılı içinde ağustos ayının son haftası Kredi Yurtlar Kurumu için başvurular bu yıl da ilgili tarihlerde alınacak.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.