kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz Mi? Kaç Gün Ücretsiz?

kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz Mi? Kaç Gün Ücretsiz?
Kurban Bayramında toplu taşıma ücretsiz mi? Kaç gün ücretsiz olacak? Kurban Bayramında hangi toplu taşıma araçları ücretsiz olacak? Metro, tramvay ücretsiz mi?

2024 Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte vatandaşlar pek çok sorunun yanıtlarını internet ortamında araştırıyor. Kurban Bayramında toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramında toplu taşıma kaç gün ücretsiz?

kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz Mi?

Cumhurbaşkanlığı kararı ile Kurban Bayramı süresince toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak kullanılacağı bilgisi Resmi Gazete'de yayınlandı. Yayınlanan kararda, Kurban Bayramı tatili boyunca, Kara Yolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı köprü ve otoyollardan ücret alınmayacağı bilgisi de yer alıyor.

Ücretsiz toplu taşıma uygulaması 16 Haziran 2024 Pazar gecesi 00.00 itibari ile başlayacak ve 19 Haziran 2024 Çarşamba gecesi 23.59'a kadar devam edecek. Başkentray, Marmaray ile İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı- Arnavutköy Metro Hattı seferleri ve belediyeler ile belediyelerin kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanılacak.

Kurban Bayramında Toplu Taşıma Kaç Gün Ücretsiz?

Elde edilen bilgiye göre ücretsiz toplu taşıma hizmetinden 4 günlük Kurban Bayramı boyunca yararlanılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.