Kurban Bayramı Öncesinde Faizsiz Bayram Kredisi Veren Bankalar

Kurban Bayramı Öncesinde Faizsiz Bayram Kredisi Veren Bankalar
Yaklaşan Kurban Bayramı, pek çok bankanın yeni faizsiz bayram kredisi kampanyaları düzenlemesine neden oldu. Peki hangi banka ne kadar faizsiz bayram kredisi veriyor?

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte pek çok banka, faizsiz banka kredisi vereceğini açıkladı. Her bankanın vereceğine yönelik açıklama yaptığı kredi tutarı birbirinden farklı. Ve nakit ihtiyacı olan vatandaş sayısı yok denecek kadar az.

Faizsiz Bayram Kredisi Veren Bankalar

Vatandaşların nakit ihtiyacı olsa dahi, soluğu kredilerde alamıyorlar. Çünkü kredi faizleri yüksek. Bankalar ise her geçen gün daha fazla müşteriyi bünyelerine katmak adına farklı kampanyalar düzenliyorlar.

Son günlerin en cazip kampanyası promosyonlar olarak düşünülüyordu. Ancak durumu bir adım daha ileriye taşıyan bankalarda hedef faizsiz bayram kredisi vermek oldu.

Kurban fiyatlarının yüksek olması, bayram ikramiyesinin yetersiz olduğunun düşünülmesi gibi nedenler emeklileri bu kredilere yönlendirebilir. Bununla birlikte bayramda tatile gitmek isteyenler için de oldukça cazip kampanyalar bulunuyor.

İşte faizsiz bayram kredisi veren bankalar ve verdikleri tutarlar:

• Akbank : 20.000 TL

• DenizBank : 25.000 TL

• İş Bankası : 25.000 TL

• TEB : 25.000 TL

• Garanti Bankası : 30.000 TL

• QNB Finans Bank :. 30.000 TL

Bankaların kampanya detaylarına internet sitelerinden erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.