kurban Bayramı İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Ödeme Takvimi Açıklandı!

kurban Bayramı İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Ödeme Takvimi Açıklandı!
kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman verilecek? Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarih verdi. Ardından Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ödeme takvimini açıkladı!

4 Haziran 2024 Salı günü 16.00'da Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantının sonrasında Erdoğan, millete sesleniş konuşması yaptı. Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak, ne zaman verilecek sorusunun yanıtı da bu konuşma ile birlikte bulunmuş oldu.

kurban Bayramı İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, yapmış olduğu konuşmada, emeklilerin bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde, 10 - 14 Haziran 2024 haftası içerisinde hesaplara geçeceğini ifade etti.

Erdoğan konuşmasında ayrıca, Kurban Bayramı tatilinin, Ramazan Bayramında olduğu gibi 2 günlük idari izinle birlikte 9 güne çıkarılacağını da belirtti. Buna göre 15 Haziran'da başlayan Kurban Bayramı tatilinin son günü 23 Haziran 2024 Pazar olacak.

Kurban Bayramı İkramiyeleri Ne Zaman Verilecek?

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da konu ile ilgili duyurusunu sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Işıkhan tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

"Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Kurban Bayramı öncesinde 10 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacak. Emekli ve hak sahiplerimize toplamda 42 milyar TL bayram ikramiyesi ödemesi gerçekleştirilecek."

  • 4C (Emekli Sandığı) kapsamında gelir / aylık alanların Kurban Bayramı ikramiyelerinin 10 Haziran'da,
  • 4B (Bağ-Kur) kapsamında gelir / aylık alanların ikramiyelerinin 11 Haziran'da,
  • 4A (SSK) kapsamında gelir / aylık alanların ikramiyelerinin ise 12 - 13 - 14 Haziran'da

hesaplarda olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.