Kültür Bakanlığı 1921 personel alımı hakkında açıklama yaptı!

Kültür Bakanlığı 1921 personel alımı hakkında açıklama yaptı!
Kültür Bakanlığı toplamda 1921 kişilik personel alımı yapacağını duyurmuştu. Temizlik, güvenlik görevlisi ve büro personeli alanlardaki atamalara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan personel alımlarındaki yedek atamalara ilişkin açıklama geldi. Yakın bir zamanda sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlanmıştı.

Başvurusunu tamamlayan adaylara asil listenin açıklanmasıyla Bakanlık tarafından yedek adayların ataması yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alımlarına ilişkin güncel haberler gelmeye devam ediyor. Temmuz ayında tam 1921 kişilik personel alımı yapacağını duyuran Bakanlık yedek aday atalamalarını da gerçekleştirdi.

Yedek aday kontenjanları ise resmi olarak açıklandı. Buna göre 165 personel alımında yedek aday kontenjanı (1 temizlik görevlisi), 127 personel alımında yedek aday kontenjanı (1 büro personeli) olarak belirlendi.

1629 alımındaki kontenjan ise;

  • 6 büro personeli,
  • 17 güvenlik görevlisi,
  • 1 aşçı ve 24 temizlik görevlisi olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.