Klimanızın performansını artırın! Daha serin ortamlar yaşayın...

Klimanızın performansını artırın! Daha serin ortamlar yaşayın...
Yıllık bakım ve temizlik işlemlerini özellikle bahar aylarında yaparak klimanızın yaz aylarında daha verimli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Klima performansını artırmak ve enerji tasarrufu sağlamak için öncelikle elektriği şalterden kesip klimanın üst kapağını sökün. Filtreleri çıkarıp toz ve kirlerden arındırmak için yıkayın ve kuruduktan sonra yerine takın. Temizlik sırasında elektrik sigortasını kapatmayı unutmayın ve klimayı kurumadan çalıştırmayın.

Temizlik için fırça deterjanlı su temizlik spreyi ve klima temizlik ilaçları kullanabilirsiniz. Bahar aylarında yapılacak yıllık temizlik ve bakım klimanın yaz aylarında yüksek verimle çalışmasını sağlar. Dış ünitenin temizliği ortam koşullarına bağlı olarak gerekebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.