İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Bünyesinde Personel Alımı Yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Bünyesinde Personel Alımı Yapacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman bünyesinde personel alımı yapılacak. Son başvuru tarihi ne zaman? Başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZELMAN Genel Hizmetler Otopark Özel Eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacak. 1 yönetici sekreteri ve 3 büro elemanı alımı için başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Başvuru Şartları

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZELMAN Genel Hizmetler Otopark Özel Eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. tarafından verilen bilgilere göre, yönetici sekreteri olarak başvuru yapacak adaylarda, tercihen en az 1 yıl deneyim aranacak.

Başvurusunu büro elemanı olarak yapacak adayların ise deneyim sahibi olmalarına gerek bulunmayacak. Personel alımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulunacak adayların en az Lise mezunu olmaları gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvurular, adaylar tarafından en geç 7 Haziran 2024 Cuma günü 18.00'a kadar şahsen, İZELMAN Genel Müdürlüğü'ne yapılacak. Adayların, başvuru sırasında T.C. vatandaşı olduklarını ve 5510 sayılı yasa çerçevesinde emeklilik şartlarını sağlamadıklarını belgelemeleri gerekecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum