İstanbul'dan kaçan emekliler hangi illeri tercih ediyor? Siz olsaydınız nerede hayatınızı sürdürmeyi düşünür dünüz?

İstanbul'dan kaçan emekliler hangi illeri tercih ediyor? Siz olsaydınız nerede hayatınızı sürdürmeyi düşünür dünüz?
Emekliler İçin En İdeal Şehirler Belirlendi! İstanbul'dan kaçan emekliler, huzurlu ve yaşanabilir şehirler arıyor. En çok tercih edilen şehirler hangileri? Emeklilik döneminde yaşam kalitenizi artırmak ve sakin yaşamak için bu şehirleri sizde keşfedin! detaylar...

Emeklilik döneminde daha sakin ve dinlenerek yaşamayı tercih eden vatandaşlara yönelik en ideal şehirler belli oldu. İstanbul'dan göç eden emekliler sakin ve yaşanabilir illeri daha çok tercih etmeye çalışıyorlar. Anadolu da köyü olan memleketine dönüş yaparken, olmayanlar ise yaşanabilir yerleri araştırıyor.

Araştırmalara göre emeklilerin en çok tercih ettiği şehirler arasında başı çeken isimler var. Liste başı şehirler Antalya İzmir ve Muğla olarak gözlemlendi. Antalya güneşli iklimi doğal güzellikleri ve gelişmiş sağlık hizmetleri ile tercih sebebi haline geliyor. İzmir deniz manzaralı evleri kültürel etkinlikleri ve modern yaşam tarzıyla tercih edilmekte. Muğla ise sakin yaşam tarzı temiz havası ve doğal güzellikleriyle emeklilerin gözdesi diyebiliriz.

Bu şehirler emeklilik dönemini keyifli ve huzurlu geçirme olanakları ve altyapısı sunmaktadır. Emeklilik döneminde yaşam kalitesini artırmak ve sakin bir hayat geçirmek isteyenler için bu şehirler ideal seçenekler arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.