İŞKUR-KIYI EMNİYETİ yeni iş başı personel alacağını duyurdu

İŞKUR-KIYI EMNİYETİ yeni iş başı personel alacağını duyurdu
Kıyı Emniyeti ve İŞKUR iş birliği ile yeni ilk kez işe başlatılacak personel alımlarının startı veridi ve istenen genel şartlar ile özel şartlar ise aşağıda sizler için sıralandı işte detaylar.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü en az lise mezunu 59 memur alacağını duyurdu.

Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak ve bazı kadrolar KPSS puanı gerektirmeden başvurulabilecek ve de alınacak kadrolar arasında ikinci kaptan ikinci mühendis büro personeli tekniker gemici ve yağcı gibi pozisyonlar bulunuyor.

Her pozisyon için belirli eğitim ve deneyim şartları aranıyor ve örneğin büro personeli adaylarının belirli bölümlerden mezun olmaları ve 36 yaşını aşmamış olmaları gerekiyor.

Başvuru yapan adaylar yazılı veya sözlü sınavlarla değerlendirilecek ve kazananlar güvenlik soruşturması sonrası göreve başlayacak.

İşe alınacaklar İstanbul'da istihdam edilecek ve İŞKUR da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmaları gerekecek.

Başvurular 16-22 Temmuz 2024 tarihleri arasında İŞKUR’un web sitesi üzerinden yapılabilecek.

Alım süreciyle ilgili duyurular Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün web sitesinden takip edilebilecek.

kaynak : Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.