İŞKUR - Huzurevleri iş birliğiyle KPSS olmayan personel alımı yapılacak

İŞKUR - Huzurevleri iş birliğiyle KPSS olmayan personel alımı yapılacak
Türkiye de işçi alımları denince akıllardan gitmeyen her zaman işçinin yanında olan işverene kalifiye işçi bulmada bir numara İŞKUR bu işi üstlendi ve Huzurevleri için personel alımı başlatıldı işte detaylar.

Ülkenin en büyük işçi alım merkezi İŞKUR aracılığıyla Huzurevlerine yeni iş başı personelleri alınacak ve bunlar güzel maaşla ve de harika sosyal haklarla alınacak işte detaylar.

İŞKUR KPSS şartsız huzurevlerine personel ve işçi alımı yapacağını duyurdu ve başvuruları başlattı.

Bu alımlar yaşlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

En az 19.279 TL maaşla çalışacak personel alımları için başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor ve süreç tamamen şeffaf bir şekilde internetten takip edilebiliyor.

Başvurmak isteyen adayların İŞKUR'a kayıtlı işsiz statüsünde olması ilgili eğitimleri tamamlamış ve deneyimli olması gerekiyor.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı pozisyonları için Gaziantep Bursa Mersin Düzce Çorum Nevşehir İzmir Kahramanmaraş Aydın Muğla ve Manisa gibi illerde çeşitli açık pozisyonlar mevcut.

Başvurular online olarak yapılıyor ve sonuçlar İŞKUR'un sitesinden takip edilebiliyor.

Bu pozisyonlar hastaneler özel bakım merkezleri veya hasta/yaşlının evinde çalışma imkanı sunuyor.

İlanların son başvuru tarihleri pozisyonlara göre değişiklik gösteriyor bu yüzden adayların ilan detaylarına dikkat etmeleri önemli.

Huzurevlerinde çalışmak yaşlıların günlük ihtiyaçlarını karşılamak ve onların daha konforlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak açısından büyük önem taşıyor.

kaynak : Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.