İŞKUR Duyurdu! TÜRASAŞ Eskişehir'de Personel Alımı Yapacak!

İŞKUR Duyurdu! TÜRASAŞ Eskişehir'de Personel Alımı Yapacak!
İŞKUR duyurdu. TÜRASAŞ Eskişehir'de personel alımı yapacak. Başvuru şartları neler? Adaylar neleri kabul etmiş sayılacak? Nasıl başvuru yapılır?

İŞKUR tarafından duyuru yapıldı. TÜRASAŞ, Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nde görevlenndirilmek üzere personel alımı yapılacak. Alınacak olan personelin eski hükümlü kadrosundan alınacağı belirtildi.

TÜRASAŞ Eskişehir'de Personel Alımı Yapacak

TÜRASAŞ tarafından yapılacak olan personel alımı duyurusu Eskişehir'de, eski hükümlüler için geçerli. Atanacak olan adaylar ilk olarak 4 ay süre ile göreve alınacak. Başarılı olmayan adayların sözleşmeleri, ihbar süresi beklenmeden, tazminatsız feshedilecek.

Adaylar, işe başvuru yaparak, gece çalışmayı, herhangi bir alerjileri olmadığını, kendilerine verilecek görevleri yerine getirebileceklerini ve vardiyalı çalışmalarına engel teşkil edecek bir durumları olmadığını kabul etmiş sayılacak.

Başvuru sırasında yanıltıcı ya da yanlış bilgiler veren, istenen belgeleri zamanında teslim edemeyen... adayların başvuruları geçersiz sayılacak. Başvuru şartları ve nasıl başvuru yapılacağı ise İŞKUR tarafından şu şekilde açıklandı.

TÜRASAŞ Eskişehir Personel Alımı Başvuru Şartları

• Aday affa uğramış olsa dahi, devletin güvenliğine dair suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli Savunma ya da Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk suçlarından ceza almamış olmak.

• Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malüllük aylığı almamak.

• İlan tarihi itibari ile 18 - 35 yaş aralığında olmak.

• Erkek adaylar için askerlik ile bağlantısı bulunmamak.

• TÜRASAŞ Genel Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Müdürlükleri tarafından ihtiyaç duyulan hizmet türü ve mesleklerde alımların, Eskişehir il ve ilçelerinde ikamet edenler arasından yapılması söz konusu olacak. Başvurularda, adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı adresleri dikkate alınacak.

• İlanın yayınlanmış olduğu tarihte ortaöğretim kurumlarından mezun olmuş olmak.

• Adaylar, görevlerini devamlı yapmalarına engel teşkil edecek, aklen, ruhen ya da bedenen sağlık sorunları olmadığını kanıtlamak durumundalar.

• Ağır ve tehlikeli işler sınıfında tanımlanan görevlerde çalışabileceklerini belgelemekle yükümlüler.

• Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatlarına göre, görev ya da mesleğinden ihraç edilenler ve kamu haklarından mahrum olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

TÜRASAŞ Eskişehir Personel Alımı İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvurular, İŞKUR Resmi internet sitesinden online olarak yapılacak. Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024 Cuma. Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında, 7315 sayılı, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.