İŞKUR Duyurdu! Belediye Ve Belediye Şirketlerine KPSS Şartsız Çok Sayıda Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR Duyurdu! Belediye Ve Belediye Şirketlerine KPSS Şartsız Çok Sayıda Personel Alımı Yapılacak
İŞKUR, binlerce kişiyi ilgilendiren, iş arayan pek çok kişinin istihdam edilmesini sağlayacak sevindirici bir haber paylaştı. Belediye ve belediye şirketlerine çok sayıda personel alımı yapılacak. Başvuru yapan adaylarda KPSS şartı aranmayacak. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman ve nereye yapılacak? Personel alımı hangi kadrolar için yapılacak?

İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre, belediye ya da belediyeye bağlı şirketlere çok sayıda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı işe alım sürecinde bekçi, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, beden işçisi... gibi pek çok kadro bulunuyor. Açık olan kadrolarda kariyer yapmak isteyen adayların, başvurularını yapmak için acele etmeleri gerekiyor.

Çok Sayıda Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR tarafından verilen bilgiye göre, KPSS şartı aranmaksızın başvuru yapabilecek olan adaylar, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, bekçi ya da beden işçisi gibi pek çok alanda çalışma şansı elde edebilecekler. Belediye ve belediye şirketleri tarafından yapılacak olan çok sayıda personel alımı için aranan genel başvuru şartları şu şekilde:

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

• Kamu haklarından yararlanabilmek.

• Kasten işlenmiş bir suç nedeniyle bir yıl ya da daha uzun süre cezaevinde kalmamış olmak. Ya da diğer ağır suçlardan dolayı mahkum edilmemiş olmak.

• Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. Askerliğini tamamlamış ya da tecil ettirmiş olmak.

• Görevini devamlı yapmasına engel bir akıl ya da beden sağlığı sorunu bulunmamak.

• Başvurunun yapılacağı kadro için gerekli diğer özel şartları taşıyor olmak.

Çok sayıda kişinin çok sayıda kadro için başvuruda bulunacağı personel alımı süreci başlamış olup, adayların acele etmesi gerekmektedir. Başvurular İŞKUR ya da ilgili belediyelerin başvuru ofislerine şahsen yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.