İŞKUR aracılığıyla en az ilkokul mezunu işçiler alınacaktır

İŞKUR aracılığıyla en az ilkokul mezunu işçiler alınacaktır
İŞKUR bünyesinde temizlik işçisi, bakım işçisi alımı olacağının müjdesini verdi. İŞKUR aracılığıyla en az ilkokul mezunu işçiler alınacaktır. Peki detaylar neler...

Bartın Amasra Belediyesi, İŞKUR aracılığıyla ilkokul mezunu temizlik işçisi ve içme suyu şebekeleri işletme ve bakım işçisi alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR aracılığıyla en az ilkokul mezunu işçiler alınacaktır

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, sağlık açısından çalışmaya engel bir durumu olmaması, emekli olmaması, son bir yıldır Amasra'da ikamet etmesi, askerlikle ilişiğinin bulunmaması ve en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

Başvurular, İŞKUR hizmet noktaları, 170 numaralı İŞKUR telefon hattı veya İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir. Temizlik işçisi ilan numarası 00008402912, içme suyu şebekeleri işletme ve bakım işçisi ilan numarası ise 00008402842’dir. Başvuruların 16 Temmuz 2024 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.