İnstagram'dan sonra sıra Tik Tok'a geldi

İnstagram'dan sonra sıra Tik Tok'a geldi
İnstagram alınan karar neticesinde BTK tarfından erişime kapatılmıştı. Söz konusu kararın yankıları devam ederken şimdi bir yasak kararı da Tik Tok için mi geliyor? İşte detaylar...

BTK tarafından alınan karar gereği katalok suçların işlenmesine göz yumması gerekçesi ile İnstagram'ın erişimine yasak getirilmişti. AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman tarafından yapılan bir açıklama neticesinde şimdi Tik Tok'ın yasaklanması da gündemde.

Instagram, Roblox ve Wattpad'e gelen erişim engeli sonrası şimdi sıra Tik Tok için gelecek olan olası yasak kararına geldi.TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman "Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor" dedi. Söz konusu durumun 13 Ağustos Salı günü görüşüleceğini belirten Yayman ayrıca "TikTok kullanmıyorum. Beni sokakta gören insanlar diyor ki, 'Bu TikTok'u kapatırsan, cennetin kapısına aralarsın.' TikTok'tan çok ciddi sayıda eleştiri var, ciddi sayıda şikayet var. TikTok maalesef şeytanın avukatlığını yapıyor ve toplumda artık TikTok paylaşımları bir nefret objesine dönüşmüş durumda." dedi.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.