Haziran Ayı Bekçi Alımları Başladı Mı? Bilgi EGM'den Mi Geldi?

Haziran Ayı Bekçi Alımları Başladı Mı? Bilgi EGM'den Mi Geldi?
İŞKUR Haziran ayı bekçi alımlarının başladığını duyurdu. Bu bilgi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bekçi alımı duyurusu mu? Başvuru şartları neler?

İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre, Haziran ayı bekçi alımları başladı! Uzun bir süredir Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bekçi alımı süreci ile ilgili paylaşım yapılmasını bekleyen vatandaşlar, bu haberi duyunca çok heyecanlandı. Her ne kadar beklenen haber bu olmasa da...

Bekçi Alımları Başladı Mı?

İŞKUR tarafından paylaşılan bilgi bekçi alımlarının başladığı yönünde. Ancak bu ilanların Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak bekçi alımı ile bağlantısı bulunmuyor. İlanlar farklı şehir ve ilçeler için açılmış olup, sürekli pozisyonlar için paylaşılmıştır.

Bekçi alım sürecinde başvru yapacak adayların sahip olmaları gereken başvuru şartları şu şekilde:

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

• 18 yaşını doldurmuş olmak

• Kamu haklarından mahrum olmamak

• Güvenlik soruşturması, arşiv araştırması sonucu olumlu olmak

• İŞKUR'a kayıtlı iş arayan olmak.

Başvuruların, İŞKUR redmi internet sitesi üzerinden, açık iş ilanlarına erişim sağlanarak yapılması gerekiyor. Başvuru süreci oldukça kolay; geri dönüşler de aynı derecede hızlı oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.