Görevden Alınan MEM Müdürü: ''Emirle Retweet ve Mecburi Paylaşımlardan Kurtuldum''

Görevden Alınan MEM Müdürü: ''Emirle Retweet ve Mecburi Paylaşımlardan Kurtuldum''
Bir süre önce görevden alınan Gaziantep il milli eğitim müdürü Celalettin Ekinci'den açıklama geldi.

Niğde, Gaziantep, Muğla ve en son Kayseri il milli eğitim müdürlükleri görevinde bulunan Celalettin Ekinci, en son görev yaptığı Kayseri il milli eğitim müdürlüğü görevinden alınmış ve bakanlık müfettişi olarak görevlendirilmişti.

2021 yılının sonlarına doğru emekli olan ve Twitter hesabından "Eğitimi mühendislere, doktorlara bırakarak 31 yıllık öğretmenlik hayatımı sonlandırdım" ifadeleriyle bakan Özer'i hedef aldığı iddia edilen Ekinci'den yeni bir çıkış geldi.

Ekinci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; Emirle Retweet ve mecburi paylaşımlardan kurtulduğunu ve geçmişten bu anlamda silmek istediği çok şeyin olduğunu söyledi. Ekinci, özellikle MEB bürokratlarının paylaşımlarının arka planlarına üzüldüğünü ve onların da bu paylaşımlardan kurtulmasını diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

2 Yorum