En çok önerilen akıllı saat modeli belli oldu, o kuruluş açıkladı

En çok önerilen akıllı saat modeli belli oldu, o kuruluş açıkladı
Consumer Reports adı verilen uluslararası kuruluş teknoloji otoriteleri tarafından kabul edilen önemli bir imza attı. Peki söz konusu araştırma neticesinde önerilen akıllı saat modeli hangisi oldu?

Uluslararası teknoloji Enstitüleri arasında yer alan önemli bir otorite olarak kabul edilen Consumer Reports tarafından yapılan bir araştırma neticesinde dünyadaki bütün otoriteler tarafından ilk 100'de olduğu kabul edilen 100 akıllı saat değerlendirildi.

Yapılan değerlendirmeler neticesinde yazılımdan donanıma, malzeme kalitesinden dayanıklılığına kadar akıllı saatler çok çeşitli alanlarda incelendi.

Yapılan incelemeler neticesinde dünyada en popüler olan akıllı saat firmalarından Apple'ın ve Samsung'un akıllı saatleri kafa kafaya bir performans sergiledi.

Sergilenen söz konusu performans neticesinde Samsung'un saatleri Apple'ın saatlerinden daha kaliteli bir performans ortaya koyduğu ortaya çıktı.

Galaxy Watch Ultra 92 puanla kendi sınıfında liderliği yakaladı. Galaxy Watch 7 ise toplamda 90 puan alarak 4. sırada yer almayı başardı. Galaxy Watch Serisi’nin en dayanıklı üyesi Galaxy Watch Ultra, zorlu ortamlarda gösterdiği performansı ve BioActive sensörün olanaklı kıldığı kalp atış hızı ve uyku ölçüm özellikleriyle dikkat çekmeyi başardı.

Daha önceki yapılan değerlendirmelerde ise Apple'ın söz konusu akıllı saat teknolojisi üzerinde bariz üstünlüğü bulunmaktaydı.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Öğretmenmeb.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.