Emeklinin Bayram İkramiyesi Artıyor! O İlde Yaşayan Emekliler 5.000 TL Alacak!

Emeklinin Bayram İkramiyesi Artıyor! O İlde Yaşayan Emekliler 5.000 TL Alacak!
Emeklinin bayram ikramiyesi artıyor. 2024 yılında yüzde 50 oranında zamlanarak 3.000 TL olan bayram ikramiyesi Ramazan Bayramında tüm emekliler tarafından alındı. Sıra Kurban Bayramı'na geldiğinde ise pek çok emekli bu ikramiye ile kurban alınamayacağını dile getirdi. Peki emeklinin çığlıkları yanıt mı buldu? Hangi emekliler 5.000 TL bayram ikramiyesi alacak?

Emeklinin Bayram İkramiyesi artıyor. Adana Ceyhan Belediyesi, seçim öncesinde vatandaşlara Kurban Bayramı ikramiyesi vereceğini açıklamıştı. Ve verdiği sözü yerine getirmek için ilk olarak binlerce emeklinin başvurusunu aldı. Ardından da Kurban Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyelerinin hesaplarda olacağını açıkladı.

Emeklinin Bayram İkramiyesi Artıyor

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yaptığı açıklamada, zorlukları el ele, kol kola aşacaklarını söylediği vatandaşlar için şartları zorladığını ve seçim öncesi verdiği sözü yerine getireceğini dile getirdi. Kurban Bayramı İkramiyesi almak için toplamda 2.200 civarı emeklinin başvuruda bulunduğunu belirten Aydar, şartları sağlayan yaklaşık 1.000 emekli için Kurban Bayramı ikramiyesi verileceğini söyledi.

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar yapmış olduğu açıklamada, ekiplerin titizlikle çalıştığını ve tek kriterin gerçekten ihtiyaç sahibi emeklileri belirlemek olduğunu ifade etti. "Her sözümüzü, arkamıza aldığımız halkla, halkımız için gerçekleştiriyoruz." dedi.

Benzer uygulamalar farklı belediyeler tarafından da sürdürülüyor. Böylece emeklinin bayram ikramiyesi artıyor ve 5.000 TL'ye kadar çıkıyor. Hatırlanacağı gibi tüm emeklilere verilen Bayram ikramiyesi Ramazan ve Kurban Bayramı için 3.000 TL olarak belirlenmişti. Bu ikramiye ile kurban alınamaz şeklinde tepki gösteren halkın imdadına belediyeler yetişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.