Çalışan Annelere 325 Euro (11.339 TL) Destek Paketi Başvuruları Başladı

Çalışan Annelere 325 Euro (11.339 TL) Destek Paketi Başvuruları Başladı
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı: Çalışan annelere 325 Euro destek paketi başvuruları bugün itibari ile alınmaya başlandı. Ödemeler 1 yıl boyunca, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki çalışan anneler için yapılacak.

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabı üzerinden, 12 ay boyunca, İzmir, Ankara ve İstanbul'da bulunan çalışan annelere 325 Euro destek başvuru sürecinin başladığını duyurdu. 325 Euro, 3 Haziran 2024 itibari ile 11.339 TL'ye karşılık geliyor!

Çalışan Annelere 325 Euro Destek

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kadınları, çalışma hayatlarının her evresinde desteklemeye devam ediyoruz.

Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla; çocuk bakım sorumlulukları nedeniyle istihdamdan uzaklaşmanın önüne geçmek için anneleri destekliyor, kayıtlı istihdamda kalmalarını sağlıyoruz. Projemizin ikinci dönemine başvurular bugün itibarıyla başlıyor.

Proje kapsamında, Ankara, İstanbul ve İzmir'de bulunan çalışan annelere 325 Euro destek sağlanacak."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

3 Yorum