Ankara Tarsus Ve Hatay'da Üniversitelere Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Ankara Tarsus Ve Hatay'da Üniversitelere Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak
Ankara, Hatay ve Tarsus'ta üniversitelere sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bazı üniversiteler için 2022 KPSS puanları baz alınacak iken bazı üniversitelerde adaylar sözlü ve yazılı sınava tabii tutulacaklar. İşte personel alımı yapacak üniversiteler ve kontenjan sayıları ile son başvuru tarihleri:

Üniversitelere sözleşmeli personel alımı yapılacak. Ankara Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve Tarsus Üniversitesi rektörlüklerinden yapılan açıklamaya göre çok sayıda personel alımının gerçekleştirileceği bildirildi.

Üniversitelere Sözleşmeli Personel Alımı

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, toplamda 139 personel alımı gerçekleştirilecek. Kadrolar ve kontenjan bilgileri şu şekilde

• 3 Büro Personeli

• 13 Destek Personeli

• 12 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi

• 1 Tekniker

• 92 Hemşire

• 1 Fizyoterapist

• 1 Töntgen Teknisyeni

• 15 Sağlık Teknikeri

15 Mayıs 2024'te başlayan başvurular 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü sona erecek.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, 2 sözleşmeli Bilişim Personeli alacak. Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak işe alınacak iki personel, yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre belirlenecek. 13 Mayıs 2024'te başlayan başvurular, 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü sona erecek.

Tarsus Üniversitesi'ne 7 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar, 2022 KPSS B grubu puan durumu esas alınarak yapılacak. Büro personeli ve destek personeli, temizlik kadrosu için gerçekleştirilecek olan personel alımı başvuruları 10 Mayıs 2024'te başladı ve 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.