30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ücretsiz olacak ulaşım listesi

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ücretsiz olacak ulaşım listesi
30 Ağustos Zafer Bayramı hangi gün gerçekleşecek? 30 Ağustos günü İstanbul Ankara ve İzmir'de hangi ulaşım araçları ücretsiz olacak?

Özel günlerde ilan edilen resmi tatil dönemlerinde devletin uygulaması ücretsiz seferler 24 saat boyunca devam edecek şekilde planlanıyor. Dini bayramlar içinde geçerli olan ücretsiz sefer uygulaması içinde bulunduğumuz Ağustos ayı itibariyle 30 Ağustos Zafer bayramı için de geçerli olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl Cuma gününe denk geliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde bazı ulaşım kaynakları ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Peki onlar hangileri oldu? Bakanlık tarafından ilan edilen ücretsiz ulaşım kararı doğrultusunda

İstanbul'da yaşayanlar 30 Ağustos günü Marmaray, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı, Arnavutköy Metro Hattı, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ulaşım araçlarını ücretsiz olarak kullanabilecek.

Ankara'da yaşayanlar BaşkentRay ulaşım hattını ücretsiz olarak kullanabilecek. İzmir'de yaşayanlar İZBAN ulaşım hattını ücretsiz olarak kullanabilecek

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.