2024 Ulaşım Desteği başvuru ekranı açıldı!

2024 Ulaşım Desteği başvuru ekranı açıldı!
 Yazar / Öğretmen MEB
2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında ulaşım desteğinden faydalanmak isteyenler için başvuru ekrana aktif hale getirildi. Peki başvurular nereden yapılacak? Hak sahipleri ne kadar ödeme olacak?

Öğrencilerin ulaşım desteği kapsamında yılda iki kez başvuruda bulunarak faydalanabileceği ulaşım desteği tek yön ve gidiş dönüş toplam destek tutarı belli oldu. 2024 yılında ulaşım desteğinden faydalanmak isteyenler başvurusunu nereden yapacak?

Güncel olarak paylaşılan bilgiye göre 2024 ulaşım desteği başvuruları Aile Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılacak başvuru sırasında hak sahibinin kimliği ile birlikte bizzat başvurması talep ediliyor.

2024 ulaşım desteği kapsamında tek yön için ödenecek destek tutarı 1.250 TL oldu. Gidiş dönüş destek tutarı 2.500 TL oldu. Yılda iki kez başvuruda bulunacak olan kişiye toplamda 5.000 TL ödeme yapılmış alınacak.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

Kaynak:Öğretmen MEB

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.