Onlar saatte 3.500 TL, 1.5 ayda 2 milyon Lira kazanıyor!

Onlar saatte 3.500 TL, 1.5 ayda 2 milyon Lira kazanıyor!
 Yazar / Öğretmen MEB
Duyan gözlerine kulaklarına inanamıyor. Onlar saatlik 3.500 lira 1.5 ayda 2 milyon lira kazanıyor. Peki bunlar kim? İşte ayrıntılar

Fındık mevsiminin gelmesi ile birlikte Türkiye'nin bereketli topraklarında tarım faaliyetleri başladı. Fındık toplama döneminde sadece 1.5 ayda 2 milyon liraya yakın kar elde eden patozcular gündeme damga vurdu.

Dalından koparılan fındık fideleri belirli bir mekanda bir araya getirilerek tek tek ayıklanıyor. Patozların saatlik ücreti bu yıl 3.500 TL'den başlıyor. Oldukça yoğun bir mesaiye sahip olan patozcular fındığın vatandaşı sunulmadan önceki tüm temizlik aşamalarını detayları ile tamamlamış oluyor ve yenilebilir hale getiriyor.

Yılda sadece 1.5 ay çalışarak saatte 3.500 TL günde 15 saat çalıştıklarında 50.000 TL 1.5 ayda neredeyse 2 milyon TL kazanç elde ediyorlar.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

Kaynak:Z Raporu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.