O belge olmadan emeklilere promosyon ödemesi yapılmayacak

O belge olmadan emeklilere promosyon ödemesi yapılmayacak
 Yazar / Öğretmen MEB
Emeklilere ödenecek olan promosyonlarla ilgili olarak yeni bir şart koşuldu. Peki hangi belge olmadan emeklilere promosyon ödemesi yapılmayacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu emeklilerin bankalardan promosyon ödemesi alabilmeleri için belirli prosedürleri takip etmeleri gerektiğini açıkladı. Emeklilerin bankalardan promosyon ödemesi alabilmeleri için beyanname vermeleri gerektiği duyuruldu.

Söz konusu işlemin amacı, emeklilere ödenecek olan promosyon tutarının doğru hesaplanmasını sağlamaktır. Banka, emeklilerin başvurularını değerlendirdikten sonra promosyon ödemesini gerçekleştirir.

Bahsi geçen süreç, emeklilerin promosyon ödemesi alabilmeleri için gereklidir ve bankaların bu ödemeleri yapabilmesi için yasal bir zorunluluk haline getirilmiştir.

Emeklilerin SGK maaş dökümleri ile bankalara giderek ilgili beyanları yapmaları durumunda incelenecek olan evrağın neticesinde belirlenen maaşa göre emeklilerin ilgili promosyon ücretlerini almaları sağlanacak. Maaş promosyonları için fiyat belirleme süreci ise hala devam etmektedir.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

Kaynak:Haber 7

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.