Kefilsiz masrafsız… Kredi notu düşük olana fırsat! Anında onaylı 10.000 TL Yaza Hoş Geldin kredisi nasıl alınır?

Kefilsiz masrafsız… Kredi notu düşük olana fırsat! Anında onaylı 10.000 TL Yaza Hoş Geldin kredisi nasıl alınır?
Yaz boyunca oluşacak tüm ihtiyaçları karşılayacak TEB'in 3 ay ertelemeli kredisi başvuruya açıldı. Düşük faizli kredi kampanyaları ile dikkat çeken TEB'in 36 ay vadeli kredisine nasıl başvurulur? İşte detaylar

Yaz aylarında acil nakite sıkışanlar, kredi kartı limiti dolup taşanlar için anında hazır Yaza Hoş Geldin kredisi başvuruya açıldı. TEB 3 ay erteleme seçeneği ile tatil masraflarını azaltacak o özel teklifi banka müşterileri için sundu. Farklı bir bankada hesabı bulunanlar fakat TEB'in sunduğu kampanyadan faydalanmak isteyenler ne yapmalı?

Banka şubesine gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden TEB müşteri olma adımını tamamlayanlar ihtiyaç kredisine başvuracak. 3 ay ertelemeli kredi 36 aya varan vadelerle esnek geri ödeme fırsatı ile hesaba aktarılacak.

TEB Yaza Özel Hoş Geldin 10 Bin TL 3 Ay Ertelemeli Kredisi Nasıl Alınır?

%5'e ulaşan faiz oranlarına rağmen TEB Hoş Geldin faiz kredi kampanyası ile faizleri %3,74'e çekti. 3 ay ertelemeli Yaza Hoş Geldin kredisine başvuruda bulunmak isteyenler Haziran ayında online ortamda başvuru yaptığı anda ilk ödemeyi Eylül ayında yapıyor.

Bankanın sunduğu bu özel teklif sayfalarca evrak imzalamaya gerek kalmadan ve kefil şartı olmadan hesaba yatırılıyor. TEB'in Yaza Özel Hoş Geldin kredisi geri ödeme tablosu aşağıdaki listeden incelenebilir:

  • Kredi tutarı: 10.000 TL

  • Kredi vadesi: 24 ay

  • Kredi faizi: %3,74

  • Kredi sigorta bedeli: 450 TL

  • Kredi tahsis ücreti: 57,50 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı: 715 TL

CEPTETEB Mobil uygulamasını yükleyerek müşteri hesabı oluşturmak ve kredi başvurusunda bulunmak için başvuru adımlarını takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Öğretmenmeb.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.