İŞKUR TYP kapsamında yeni personel alımı yapılacağını duyurdu

İŞKUR TYP kapsamında yeni personel alımı yapılacağını duyurdu
İŞKUR TYP personel alımı başvuruları Haziran 24 'e kadar İŞKUR başvuru ekranı üzerinden yada ALO 170 hattını arayarak yapılabilir. İŞKUR TYP kapsamında toplamda 34 kontenjan bulunuyor. Hatay İl Müftülüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü için 10'ar, Bartın Valiliği İl Müftülüğü için ise 14 kadro ayrılmıştır.

İŞKUR TYP kapsamında Valilik İl Müftülüğü ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Vatandaş tarafından ilgiyle karşılaşılan TYP personel alımına yoğun ilgi var.

İŞKUR TYP personel alımı başvurusu yapacaksanız öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız İŞKUR'a kayıtlı olmanız 18 yaşını tamamlamış olmanız sigortalı olmamanız yada belirli kapsamlarda sigortalı sayılmamanız emekli veya malul aylığı almamanız ve öğrenci olmamanız gerekiyor. (açıköğretim öğrencisiyseniz hariç).

İŞKUR TYP personel alımı başvurunuzu en geç 24 Haziran 2024 tarihine kadar İŞKUR ekranı üzerinden veya ALO 170 hattı üzerinden tamamlamanız isteniyor. Geç kalmayın...

Hatay İl Müftülüğü Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bartın Valiliği İl Müftülüğü için toplamda 34 kadro açılmıştır; Hatay İl Müftülüğü 10 Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 10 ve Bartın Valiliği İl Müftülüğü 14 kadro için başvuru alınacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.