İŞKUR çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu

İŞKUR çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu
İŞKUR, Türkiye genelinde KPSS şartı olmaksızın 2.550 güvenlik görevlisi alımı yapacağını açıkladı.

İŞKUR Türkiye genelinde KPSS şartı aranmadan 2.550 güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlarda 302 silahlı 1154 silahsız özel güvenlik görevlisi 45 özel güvenlik ve koruma meslek elemanı 1049 güvenlik görevlisi kadrosu açıldı.

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması İŞKUR'a kayıtlı olması sağlık sorunu bulunmaması erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya tecilli olması sürekli çalışabilecek durumda olması ve gerekli güvenlik kimlik kartına sahip olması gerekiyor.

Başvurular İŞKUR’un resmi web sitesinden yapılacak ve başvurunun tamamlanması için gerekli belgelerin yüklenmesi gerekiyor. Maaşlar 30-40 bin TL arasında değişebiliyor. Daha fazla bilgi için İŞKUR'un web sitesi ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.